Gildelaan

Deze tuin, de voor-, zij en achtertuin is compleet gerenoveerd. Het ontwerp van deze tuin is getekend door de meewerkend voorman van ons bedrijf.

Er is gestart met de opruimwerkzaamheden, de oude bestratingsmaterialen uit de achtertuin zijn afgevoerd, het bestratingsmateriaal uit de zij-, en voortuin zijn hergebruikt. In de achtertuin stonden een speelhuisje en een zandbak voor de kinderen, deze zijn in het nieuwe plan verwerkt. De oude grasmat is verwijderd en de oude niet bruikbare planten zijn gerooid. Vervolgens is het grond- en zandwerk uitgevoerd.

Als nieuwe bestrating in de achtertuin is de Geocolor Exclusief Mystic Grey in wildverband verwerkt in de afmetingen, 20x20 cm, 20x30 cm, 30x30 cm en 40x40 cm. Er zijn ook enkele verhoogde plantvakken gemaakt van antraciet splitblokken.

Bouwkundige elementen in deze tuin zijn de frames voor de Dakmoerbei en Lei-linden, deze frames zijn gebouwd van geschaafde hardhouten palen van 9 x 9 cm. In deze frames zijn staaldraden gespannen waar later door middel van begeleidingsnoei de takken langs worden begeleid. Van dezelfde soort hardhouten palen is speciaal voor de kinderen een schommel gebouwd.  

Als laatste is de nieuwe grasmat aangelegd en is de tuin volgens een beplantingplan beplant.